Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
25.04.2023

Спортивний директор ФК «Полісся» Юрій Максимов прокоментував гру та суддівські рішення в матчі «Полісся» - «Оболонь»

Спортивний директор ФК «Полісся» Юрій Максимов вперше відвідав матч команди на Центральному стадіоні і поділився своїми думками щодо гри.

- Юрію Вільйовичу, ви вперше у якості спортивного директора відвідали поєдинок клубу. Які враження від атмосфери в клубі, від стадіону, від вболівальників?

- Дуже позитивні. Атмосфера у клубі мене приємно вразила, адже відчув великі амбіції і голод до перемог, а у футболі це дуже важливо. Щодо вболівальників, то помітив, що для них «Полісся» уже стало гордістю за своє місто. Тому загалом вірю, що в Житомирі велике футбольне майбутнє.

- «Полісся» поступилося у цьому матчі своєму прямому конкуренту в турнірній таблиці. Поділіться враженнями від гри.

- На мій погляд, «Полісся» зараз в процесі становлення і розвитку, такі невдачі дають теж багато корисної інформації, щоб стати сильнішими. Впевнений, що команда і головний тренер зможуть використати цю поразку собі на користь. Але мене найбільше вразили інші моменти. Я дуже здивований роботою арбітра. Хочу звернути вашу увагу на кілька епізодів у грі, які могли повністю змінити хід поєдинку. Наприклад, епізод на 32 хвилині. Грубий і жорсткий підкат заді на Крушинському. Гравець суперника не грає в м’яч і ризикує завдати травму нашому гравцеві. Арбітр зобов’язаний давати за таке картку, щоб захистити гравців від можливих травм. Але натомість він навіть не зупинив матч і не зафіксував порушення. Тому винуватець залишився без покарання. І вже за кілька хвилин знову грубий підкат на Крушинському. Потому гравця було замінено через травму. А я нагадаю, що на грі працює ВАР. На повторі помітно, що наскільки брутальним було порушення. Як можна було навіть не переглянути цей підкат? Для мене це загадка. Арбітр через відсутність адекватного покарання за грубощі, фактично дозволяє гравцям суперника бути жорстокими і наносити травми нашим гравцям. І що у підсумку: «Полісся» втрачає важливого гравця центра поля, а «Оболонь» продовжує грати грубо. Звісно, це теж впливає на результат матчу і мене особисто обурює.


ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер