Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
15.11.2022

Пилип Будківський - кращий нападник 12 туру, Василь Грицук - «джокер» туру

Нападник ФК «Полісся» Пилип Будківський потрапив до символічної збірної 12 туру І ліги за версією спортивного порталу Sport Arena, а півзахисник «вовків» Василь Грицук визнаний «джокером» туру.

Нападник – Пилип Будківський

Два голи за матч – у свої ворота та в чужі – ось як виступив Будківський у Чернівцях. Саме він зрізав у власні ворота кутовий від Чепурненка. Проте відразу після перерви після загострення від Грицука саме Пилип грудьми скинув м’яча під удар активному Вакулі (зрівняв рахунок). Маючи чимало нагод, постійно вступаючи в боротьбу біля чужих воріт, Будківський п’ять разів пробивав по воротах чернівчан. Забив після штрафного від Грицука, сміливо поборовшись за м’яч із воротарем.

Джокер туру – Василь Грицук

Мати таких гравців на лаві запасних – розкіш, але житомиряни можуть собі це дозволити. В рамках планової ротації Полісся проводить експерименти в стартовому складі, тож інколи «джокерами» стають навіть гравці з числа найбільш статусних. Грицук у Чернівцях допоміг лідеру здобути першу вольову перемогу: взяв участь у першій результативній комбінації та виконав штрафний, після якого відбувся переможний гол.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер