Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
02.04.2022

Головний тренер ФК “Полісся” Юрій Калітвінцев та гравець команди Дмитро Шастал про війну росії проти України

Головник тренер “Полісся” Юрій Калітвінцев та гравець команди Дмитро Шастал поділились своїми думками щодо повномасштабного вторгення росії на територію України.

“24 лютого росія при максимальному сприянні диктаторського білоруського режиму напала на Україну. Загарбницька війна проти нашої країни і нашого народу, проти усіх демократичних цінностей та свобод застала команду ФК “Полісся” на міжнародних зборах в Туреччині. Ми терміново перервали свої тренувальні та підготовчі плани і включились у ряди волонтерського фронту. Всі наші гравці, спортивні функціонетри на період військових дій відмовились від значної частини заробітної плати і перерахували всі зібрані кошти на потреби захисту країни. Нашими силами були зібрані та направлені в гарячі точки України тонни гуманітарних вантажів. У складний період кожен на своєму місці повинен робити максимум для перемоги країни. І футбольний клуб “Полісся” - не виключення”, - сказав Юрій Калітвінцев.


“Ми прийняли дуже непросте, але зважене рішення - боротись з ворогом в такий спосіб, який ми можемо реалізувати найефективніше. Наша футбольна майстерність допоможе перемогти країні, нам вдалось домовитись про цикл спортивних зустрічей у різних містах Європи. Під час футбольних змагань ми збиратимемо стадіони підтримки, будемо доносити справжню інформацію про жорстокий загарбницький характер війни не тільки проти нашої країни, але й проти усієї демократичної світової спільноти. Всі кошти та допомогу, що ми зможемо зібрати ми терміново направимо на потреби захисту України. Тільки разом ми переможемо. Слава Україні”, - сказав Дмитро Шастал.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер