Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
27.09.2018

Дублери "Полісся" поступилися ФК "Імені Льва Яшина"

Вчора на стадіоні “Атлет” команда юніорів “Полісся” U-19 провели третій матч у чемпіонаті України 2018/19 Першої ліги U-19 у групі 2 проти футбольного клубу “Імені Льва Яшина” (Київ).

Наші юніори, поки що, не знають смаку перемоги у цьогорічному чемпіонаті. Вчора у матчі 3-го туру чемпіонату Першої ліги наша команда у матчі з ФК “імені Льва Яшина” знову зазнала розгромної поразки — 3:0.

Гра розпочиналась на зустрічних курсах і ініціатива переходила від однієї команди до іншої. Та вийти вперед вдалося нашому супернику. Вже у першому таймі юніори пропустили і до кінця першої половини зустрічі не змогли зрівняти рахунок.

Після перерви команди, знову, почали обмінюватися атаками, але без особливої загрози на ворота. На 55-й хвилині матчу суперник залишився у меншості, це був шанс для наших дублерів переломити хід гри, але житомиряни не змогли належним чином цим скористатися і після видалення пропустили другий гол. Третій м'яч господарі поля забили під завісу матчу, зробивши рахунок розгромним — 3:0.

Нагадуємо, що команда дублерів приймає участь у обласному чемпіонаті і вже цієї суботи вони зустрінуться на полі з “Поліссям” (Ставки). Матч відбудеться на стадіоні військового інституту ім. С. П. Корольова. Початок матчу — 14:00.

Фото

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер